Най-специалното и мащабно събитие на клуб Ялта наближава. Този петък, 22

...
Най-специалното и мащабно събитие на клуб Ялта наближава. Този петък, 22
Коментари Харесай

Броени дни ни делят от грандиозното шоу на Solar Christmas

Най-специалното и огромно събитие на клуб  " Ялта " наближава.

Този петък, 22 декември, фестивалът Solar Christmas ще посрещне Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд за едно неповторимо коледно шоу в зала " Арена Армеец ". Старт на вечерта ще даде DJ Runo.

Solar Christmas е едно от най-очакваните събития в края на годината от почитателите на електронната музика. Мащаба, специфичната празнична атмосфера и артистите, които постоянно са на международно равнище, са главните аргументи за любовта на почитателите. 

Всяка година в нощта на събитието зала " Арена Армеец " е завладяна от хиляди почитатели, а голямата сцена в залата от доста танцьори и акробатични осъществявания. Качественото озвучаване, което постоянно е било приоритет за клуба, както и специфичните визуализации, способстват за най-емоционалните моменти от нощта.

Тази година уредниците още веднъж са се погрижили събитието да бъде неповторимо и са създали нещо, което не се е случвало до момента в България. Качването на двете звезди на електронната музика Армин ван Бюрен и Феде ле Гранд на една сцена е извънредно и предвещава едно в действителност грандиозно празненство. Двамата холандци с изключителни кариери са признавали нееднократно, че България е една от обичаните им празненство дестинации - поради публиката и невероятната атмосфера, която тя основава.

Ограничено количество билети за Solar Christmas може да намерите в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цени от 60 лв. (стандартен) и 100 лв. за VIP билет.

Повече поробности за програмата на клуб " Ялта " може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР